Anunturi de vanzari-cumparari auto...si nu numai

Nissan Pulsar în România

Nissan Pulsar, noul hatchback compact al mărcii nipone, este disponibil şi pe piaţa din România. Modelul are un preţ de pornire de 16.150 de euro cu toate taxele incluse. Cele două propulsoare din ofertă sunt turbo şi beneficiază de Start-Stop încă de la echiparea standard, Visia. Pulsar reprezintă întoarcerea mărcii Nissan în segmentul hatchback-urilor compacte de la renunţarea la Almera în favoarea crossoverului Qashqai, iar modelul a debutat în versiunea de serie în toamna acestui an, la Salonul Auto de la Paris. Desigur, Nissan va păstra în ofertă modelul Qashqai alături de proaspăt-apărutul Pulsar în vederea întăririi poziţiei sale pe piaţa din Europa, unde a crescut semnificativ în ultimii ani datorită lansării mai multor crossovere care s-au dovedit a fi foarte populare în rândul clienţilor de pe Bătrânul Continent.

Nissan Pulsar - japonezii au de acum un rival pentru Golf, Focus şi Astra

Nissan are planuri mari cu Pulsar, dorind să îl facă pe acesta un element de tranziţie între crossover-ul compact Qashqai şi modelele mai mici din gamă. Asta se întâmplă deoarece Pulsar trebuie să menţină în gamă vechii clienţi de Qashqai, de aceea manevrabilitatea şi ţinuta de drum vor împrumuta din caracteristicile crossover-ului. Cei de la Nissan promit un nivel de confort şi rafinament superior celui asigurat de rivalii germani ai modelului şi că Pulsar va oferi un spirit premium. În ciuda optimizărilor pentru confort, modelul va avea şi o latură sportivă, urmând să asigure o ţinută de drum competitivă datorită suspensiei solide şi un comportament neutru şi echilibrat. Printre punctele de vânzare ale lui Pulsar se va număra şi estomparea zgomotului de vânt la rulare.

Nissan: „Noul Pulsar ţinteşte nivelul de rafinament atins de VW Golf şi Audi A3”

La fel ca orice Nissan lansat recent, modelul va beneficia de gama de sisteme de siguranţă reunită sub denumirea Safety Shield. Vorbim despre sistem de avertizare unghi mort, avertizare încălcare banda de rulare, anticipare frânare de urgenţă, detectare obiecte în mişcare şi sistem de monitorizare a presiunii în pneuri. Aceste sisteme completează nivelul de siguranţă de cinci stele EuroNCAP obţinut în acest an şi gama de elemente de siguranţă pasivă şi activă care stau în spatele acestei clasări foarte bune.

Echiparea standard include tempompat cu limitator de viteză, şase airbag-uri, ESP, ABS, control activ al traiectoriei, computer de bord Advanced Drive-Assist cu ecran color de cinci inch, aer condiţionat cu reglare manuală, geamuri electrice faţă şi spate, Radio-CD cu patru difuzoare şi conexiune iPod/Bluetooth, volan reglabil pe înălţime şi adâncime, lumini de zi, jante de oţel de 16 inch, oglinzi laterale reglabile electric, imobilizator, sistem ISOFIX şi altele.

Siteuri partenere

Contact

Retele sociale