Anunturi de vanzari-cumparari auto...si nu numai

Noul Opel Astra în România

Cea de-a șasea generație Opel Astra a debutat în vara acestui an, iar acum poate fi comandată și pe piața din România. Este disponibilă atât în versiune hatcbhack cât și Sports Tourer (break), iar clienții de la noi din țară au de ales între 5 niveluri de echipare: Astra, Edition, Elegance, GS Line și Ultimate.

Gama de motorizări este compusă din unități pe benzină, diesel și, momentan, o versiune plug-in hybrid. În prima categorie intră agregatul de 1.2 litri, cu 110 sau 130 de cai putere, care poate fi alăturat unei transmisii manuale sau uneia automate.

Amatorii unităților diesel vor putea bifa propulsorul de 1.5 litri, disponibil în versiune de 130 de cai putere. Și aici, transmisia manuală și automată cu 8 rapoarte completează pachetul.

Momentan, Opel oferă doar versiunea plug-in hybrid cu 180 CP (motor de 1.6 litri, pe benzină, și unitate electrică), dar ulterior va fi disponibilă și versiunea PHEV cu 225 CP.

Cel mai accesibil Opel Astra hatchback pornește în România de la 19.500 de euro.

 

Este vorba despre motorizarea pe benzină cu 110 CP, nivel de echipare Astra și transmisie manuală. Dacă vrei să optezi pentru un Astra diesel, pregătește-te să plătești cel puțin 22.300 de euro, sau 33.080 de euro dacă vrei versiunea plug-in hybrid.

 

Dacă ne referim la noul Opel Astra Sports Tourer, trebuie să știi că acesta costă, la noi în țară, de la 20.340 de euro în sus.

Siteuri partenere

Contact

Retele sociale