Anunturi de vanzari-cumparari auto...si nu numai

Honda CR-V ,restilizat 2015

Noul CR-V se afla pe prima pozitie in topul celor mai populare SUV-uri la nivel mondial, cu un total de 511.519 unitati livrate de la inceputul anului. 

Restilizat la inceputul anului 2015, noul CR-V a reusit sa atraga un numar record de clienti la nivel mondial. Cunoscut ca fiind unul dintre inventatorii segmentului crossover, CR-V ramane una dintre cele mai importante optiuni din segment pe pietele auto din SUA si Europa.

Incepand cu anul 2015, noul CR-V este disponibil cu un motor diesel 1.6 i-DTEC bi-turbo capabil de 160 CP si un cuplu maxim de 350 Nm, oferind un nivel de performanta remarcabil raportat la cilindreea noii unitati. La fel, noul CR-V propune si optiunea unei transmisii automate cu 9 trepte pentru versiunea diesel 4x4.  

Lista de noutati promovate de CR-V continua cu pachetul de siguranta Sensing ce include in premiera mondiala sistemul i-ACC (Intelligent Adaptive Cruise Control). Spre deosebire de un sistem cruise control adaptiv conventional, i-ACC include o functie predictiva ce scaneaza benzile adiacente de deplasare si reactioneaza inainte ca un automobil sa intre in linia de actiune a sistemului cruise control adaptiv. 

In Romania s-au livrat in primele 11 luni ale anului 270 de unitati CR-V, dintre care 192 de unitati au fost echipate cu noul motor 1.6 i-DTEC. 

Echiparea standard a noului CR-V include sistemul de asistenta CTBA ce poate frana automat pana la viteza de maxim 30 km/h, scaune incalzite, climatizare automata cu 2 zone, geamuri electrice fata/spate, jante aliaj etc.

Siteuri partenere

Contact

Retele sociale